9 Temmuz 2013 Salı

Vantilatör Fiyatları

Vantilatör Fiyatları

Son dönemlerde yaz aylarının gelmesi ile birlikte birçok kişi sıcaktan bunalımlar geçirir oldular. Evlerinde gündelik işlerini yaparken zorlanır oldular.Özellikle ev hanımları evlerinde gündelik temizlik, evin daha düzenli bir hale getirebilmek için uğraşırlar, bu işleri yaparken iken de bazen evin içerisi haddinden sıcak olabiliyor ve ister istemez evin içinde iş yapanlara iş yapma koşulu sağlamıyor. Bu nedenden dolayıdır ki yaptığı işi kolayca bırakabiliyor ya da düzgün yapamıyor.

Daha düzgün bir şekilde çalışabilmek için ve huzurlu bir şekilde evde vakit geçirebilmeniz için sizlere bu sıcak aylarda önerimiz vantilatörlerdir. Vantilatörler ortamda fazla ses çıkarmadan siz gündelik işlerinizi kolay bir şekilde yaparken o ses çıkartmadan kenarda bir yerde durur ve size istediğiniz huzuru ve serinliği yaşatır.

Ya da evinde bilgisayar başında çalışanlar içinde son derece kullanılabilir bir ürün olan vantilatörler siz bilgisayarınızdaki işlerinizi yaparken o sizin yanınızda sessiz bir şekilde size üflesin ve sizi ferahlatsın. Tek yapmanız gereken neredeyse yüze yakın vantilatör çeşidinden istediğinizi beğenmek ardından bizlere sipariş geçmek bu kadar kolay.

Birçok vantilatör çeşidimiz mevcuttur örneğin küçük olsun istediğim yere kolayca taşıyabileyim derseniz ya da ben tavana asmak istiyorum her yer serinlesin istiyorsanız http://www.ucuzigo.com/ev-aletleri/isitma-sogutma-sistemleri/vantilator/ linkten sağ taraftaki bölümden istediğiniz bir şekilde filtreleme yapabilir bütçenize göre vantilatörünüzü bulabilirsiniz.

Sizde 35 TL’den başlayan fiyatlar ile bir vantilatör sahibi olabilirsiniz. Kredi kartına taksit ile ya da kapıda ödeme seçenekleri ile kolay bir şekilde siparişini tamamlayabilirsiniz.

Size Önerebileceğimiz Vantilatörler ve Fiyatları

ALF İSİV 01 İYONİZERLİ 2 SALİNİMLİ VANTİLATÖR



Fiyat : 128.41 TL






UFO ATTFI-01 PORTATİF İYONİZERLİ KULE VANTİLATÖR




                              Fiyat : 147.00 TL

                              Keyifli Alışverişler Dileriz…






       
             Ufo Vantilatörler



Bizi Beğen - Paylaş

Unknown

Genç Yazar

0 yorum:

Yorum Gönder

Copyright @ 2013 Vantilatör Fiyatları. Designed by Vantilatör Fiyatları